Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (6.66 secunde)
Va aduce aceasta lege organica salvarea padurilor romanesti sau va continua si finaliza dezastrul in acest domeniu strategic?,, A fi sau a nu fi ?", iata intrebarea la care trebuie sa aflam raspuns neintarziat. ... ,, Codru-i frate cu romanul", ,, Codrule, Maria Ta" , ,,Imparat slavit e codrul" si multe altele.
El mijloceste pe langa fratele lui pentru ca acesta sa nu trimita stihiile naturii asupra recoltelor. ... • E frate cu Sf. ... "De amu te duci tu vara, vin eu iarna!". ... • Daca nu lucreaza in aceasta zi nu va cadea grindina.
Nici obiectele mostenite in vechiul timp nu le poti lasa uitarii. ... Au ramas fara serviciu si atunci le-am zis ca nici batranii nostri nu au murit de foame si ca daca muncesc Dumnezeu ii rasplateste", ne-a spus Vita Lepadatu.
Degeaba se ascunde dupa termenul "anturaj", pentru ca nimeni nu il poate crede ca, informat asa cum a pretins mereu ca este, nu stia ce combinatii infractionale pune la cale fratele sau, acelasi frate despre care Traian Basescu spune ca nu se poate apara!?
FARCAS) In episoadele trecute am relatat cazul lui DB, care nu doar ca a avut, in Maramures, repetate intalniri cu "fata padurii" si "copiii ei", dar leaga aceste intalniri si de o rapire OZN.
Va ganditi sa va schimbati un pic atitudinea fata de cei mai buni prieteni si daca veti fi aspru judecati nu va intristati prea tare. ... In caz contrar va puteti trezi ca venitul dumneavoastra lunar nu va acopera cheltuielile.
E important sa retii ca simptomele de mai jos nu inseamna neaparat ca ai cancer. Ele se pot intalni si in alte afectiuni ale prostatei (adenom, diferite infectii etc.), insa pentru a afla exact despre ce este vorba trebuie sa te consulte un medic urolog.
basescu, intre istorie si puscarie In fond, nu ar trebui sa ne surprinda nimic din ceea ce se intampla in aceste zile.
vor intalni un om al lui Dumnezeu care in vremuri apropiate de ale noastre a urcat pe culmile sfinteniei, si care este, asa cum nu degeaba i se spune, mare facator de minuni." Este aproape singurul Sfant a carui infatisare o cunoastem " de la propria sa persoana ", infatisare in care i se oglindeste lumina launtrica.
Un frate sau un prieten apropiat va da o veste buna de la o ruda indepartata. ... Parca vi se cer cam multe si nu va simtiti in stare sa le duceti pe toate la capat. Nu ezitati si cereti ajutorul celor mai apropiati.
- Nu, raspunde acesta, mi-am pierdut cheile undeva pe drum. ... - Nu inteleg, spune ofiterul nedumerit. ... - Ce s-a intamplat, frate? - E lucrul cel mai st'ordinar, dar am pierdut o bancnota de un dolar si afurisitu' nu-l gasesc.
Bebelusul Teddy are un frate geaman care este sanatos. ... Pana nu demult, nu s-a efectuat prelevare de organe de la bebelusi sub doua luni Â', explica in Mirror chirurgul care a efectuat interventia de transplant, Niaz Ahmad.
Se spune, si nu fara temei, ca padurile sunt obrazul Romaniei. ... Istoria noastra, a romanilor, s-a cladit si din perspectiva relatiei noastre cu natura inconjuratoare si cu padurile muntilor nostri, confirmata si de vechiul proverb Codru-i frate cu romanul.
Magda Marincovici) Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, vineri, decizia Consilului de Stat de oprire a asistentei medicale in cazul Vincent Lambert, estimand ca punerea in aplicare a acestei decizii nu incalca dreptul la viata a unui tetraplegic, anunta HuffPost si AFP.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... Trebuie tratata cauza si nu efectul, spune el, deoarece pentru sirieni singura solutie e pacea. Razboiul i-a ucis un frate si ii tine restul familiei in captivitate.
Si cum ii putem raspunde din moment ce nici noi, ca adulti, parinti, terapeuti, doctori...nu stim de ce.
Stiu, nu-i o noutate, ca industria farmaceutica este una dintre cele mai banoase de pe planeta, mai banoasa chiar decat industria de armament.
Mai marii dintre babuini - presedintele si premierul, s-au grabit sa trimita bezele noului Stapan al Menajeriei, asigurindu-l ca, in ipostaza de babuini, ei nu vor tine coada sus, ceea ce nu e de mirare, pentru ca nici pana acum n-au facut-o cu Fostul Stapan.
Medicii oftalmologi din intreaga lume atrag atentia asupra acestei boli care apare pe nevazute si care duce la orbire daca nu este tratata. Fiecare al doilea suferind de glaucom nu stie ca e bolnav.
Pe moment, ai vrea sa le urmezi pe amandoua, pentru ca nu te poti opri asupra uneia singure, dar dupa o vreme vei ajunge la concluzia ca nu sunt valabile ambele, ca de fapt fugi dupa doi iepuri care nu duc acolo unde crezi.
google-analytics.com